Description
Oerbrood Bereiding
Ingrediënten
- • 5 eieren
- • 50 ml water
- • 1 el olie
Meng de eieren, het water en de gesmolten olie samen met de meelmix tot een gladde massa in een kom. Laat het beslag minimum 15 minuten rusten. Vorm dan met natte handen een langwerpig brood en leg het op bakpapier. Snijd het brood eventueel in voor een mooie rijzing. Bak het brood in een voorverwarmde oven op 180°C voor 70 minuten.
Ingrediënten
geel lijnzaadmeel, konjak meel, kokosmeel, tapiocameel, paleo bakpoeder (tapiocameel, rijsmiddelen: wijnsteenzuur, natriumcarbonaten, zout).
Voedingswaarden per 100g
Energie1362 KJ, 323 Kcal
Vetten2.2 g waarvan verzadigde vetzuren1.6 g
Koolhydraten 61 g waarvan suikers 3 .9 g
Vezels16 g
Eiwitten6.7 g
Zout1.91 g